top of page

Mød Den Syngende Julemand

Juleeventyr, sjov og musik - lige til juletræsfester, julearrangementer og juletræstændinger!

Kære juleeventarrangører, julearrangementmestre og juletræsfestforstærkere!

Intet juleevent er fuldendt uden Den Syngende Julemand, den autentiske og fantastiske julemand, der vil fortrylle både børn og voksne med sit magiske juleshow! Gør din julefest til årets begivenhed og lad Den Syngende Julemand sprede glæde, musik og latter i hjertet af julestemningen.

Julehits, dans og sjov - Den Syngende Julemand leverer det hele!

Med sin utrolige sangstemme vil Den Syngende Julemand fyre op under julefesten og skabe en uforglemmelig oplevelse for alle! Han synger alle de klassiske julesange, der får børn, forældre og bedsteforældre til at synge og danse med rundt om juletræet. Han er mesteren i at få alle involveret og lærer børnene sjove dansefagter, der vil få grin og glæde til at fylde rummet.

Hvid julssne og sjove indfald

For at fuldende julemagien bringer Den Syngende Julemand sin snemaskine med, så jeres fest kan opleve en ægte hvid jul! Børnene vil juble af begejstring, når de ser snefnuggene danse og falde omkring dem. Og lad os ikke glemme Den Syngende Julemands fantastiske sans for humor! Han vil underholde hele selskabet med sjove kommentarer og historier, der får alle til at grine og smile.

Mød Den Syngende Julemand og få et minde for livet!

Efter det spektakulære juleshow er der en unik mulighed for at møde Den Syngende Julemand ansigt til ansigt! Børnene kan få en highfive, et kram og et uforglemmeligt foto sammen med den ægte julemand. Tag et øjeblik til at ønske glædelig jul og skabe minder, der varer ved for altid.

Book Den Syngende Julemand - Oplev magien!

Gør din julefest til årets begivenhed med Den Syngende Julemand og skab en uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne! Tøv ikke med at booke Den Syngende Julemand til jeres juletræsfest, julearrangement eller juleevent. Oplev den autentiske julemand, der vil bringe glæde, sang og dans ind i jeres julefejring.

 

Så kontakt os nu for at sikre dig, at Den Syngende Julemand spreder julemagi til netop jeres arrangement! Giv børnene og familien en oplevelse, de aldrig vil glemme, og skab minder, der varer ved for evigt.

Glædelig jul og magiske hilsner,

Rugholm Management

Booking-af-Den-Syngende-Julemand.jpg

Den Syngende Julemand

Syng & dans med selveste Julemanden!

Eksklusivt management for

Galleri

Videoer

Booking af Den Syngende Julemand

JULESHOW

JULESHOW

1 x 30 min. SUPER JULESANG SHOW

Dans med om juletræet til SUPER JULESANG SHOW med Den Syngende Julemand

Gør jer klar til juletræsfestens eksplosive Julemands-ankomst!

Alle børn samles om juletræet og kalder højlydt på Julemanden! JULEMAND! Mon han har hø i ørerne? Det kan ikke skade atter at prøve lykken, og der kaldes endnu højere: JUULEEEMAAAAND! Sidste gang er lykkens gang, og der råbes - nu også med alle de voksnes indsats: JUUUUULLEEEMAAAAAAAND … "Ho-ho-ho!" Julemanden er ankommet! Så er juletræsfesten skudt i gang!

Rytmisk musik fylder luften, og børnene rocker løs, for Julemanden kan rent faktisk synge - og han synger fantastisk!

Julemanden fyrer den af med sanglege og fællesdans omkring juletræet sammen med børnene til alle de kendte julesange, som børnene elsker at danse og synge med på: "Julebal i nisseland," "Rudolf med den røde tud," "På loftet sidder nissen" og meget mere! Og oven i nissehuen synger Julemanden også andre sjove, julede sange, som helt sikkert går hen og bliver juletræsfestens helt store hits! I Julemandens selskab er der aldrig et kedeligt øjeblik, for hans musikalske energi får alle til at hoppe, synge og sprede juleglæde.

Og som prikken over i'et sørger Julemanden for, at det bliver hvid jul!

På magisk vis tryller Julemanden sne frem over alle de glade julefans, og juletræsfesten forvandles til et vinterlandskab fyldt med glitrende snefnug. Det er et øjeblik, der vil få alle til at juble af begejstring og føle sig som en del af den ægte julemagi.

Tag imod Den Syngende Julemands ultimative julepakke - Show, sang og sne-magi!

Få den fulde julepakke inklusive 30 minutters fantastisk, gennemført juleshow med Den Syngende Julemand, der brillerer med fællessang og -dans omkring juletræet. Og som ekstra bonus får I et professionelt lydanlæg og en snemaskine, der vil forvandle jeres festlokale til et vinterlandskab!

Så tøv ikke med at booke Julemandens SUPER JULESANG SHOW og giv børnene og familien den bedste juleoplevelse nogensinde! Julen vil aldrig være den samme igen, når Den Syngende Julemand spreder sin musikalske magi og skaber snefyldt feststemning.

JULESHOW & MEET n GREET

JULESHOW
+ MEET n GREET

1 x 30 min. SUPER JULESANG SHOW

+ 1 x 30 min. MEET n GREET eller efter aftale

Oplev Den Syngende Julemands fantastiske juleshow og mød ham personligt!

Træd ind i Julemandens fortryllende musikkabaret!

Træd ind i en fortryllende verden af julemagi og musik, når Den Syngende Julemand indtager scenen med sit fantastiske juleshow! Med sin utrolige stemme og energiske optræden skaber han den perfekte atmosfære til juletræsfester, julearrangementer og juletræstændinger. Børnene vil blive tryllebundet, når de synger med på klassiske julesange og lærer sjove dansefagter af selveste julemand. Men det er ikke slut endnu!

Mød Julemanden - Highfives, kram og spred julemagi!

Efter Julemandens sprudlende juleshow er der en helt særlig begivenhed, der venter jer - Meet N' Greet med den eneste ægte Julemand! Nu har I chancen for at komme helt tæt på ham og skabe magiske øjeblikke, der vil blive husket i mange juleaftener fremover.

Giv Julemanden en highfive, og mærk julemagien bruse gennem dine fingre!

Når du møder Julemanden, kan du give ham en stor highfive, der vil få julens gnist til at sprede sig i hele din krop. Det er et øjeblik med eksplosiv glæde og energi - en highfive, der binder jer sammen som julebuddies for altid!

Få et kram fra Julemanden og føl varmen fra hans hjerte!

Et kram fra Julemanden er som at få et bjerg af juleglæde krammet ind i dine arme. Du vil føle den ægte julestemning strømme gennem dig, og dit hjerte vil varmes op af Julemandens varme og kærlighed. Det er et øjeblik, der vil få dig til at smile og føle dig tryg.

Tag et foto med Julemanden - Beviset på et magisk møde

Glem ikke at tage et fantastisk foto sammen med Julemanden! Det er beviset på et uforglemmeligt møde, der vil bringe smil frem hver gang du ser det. Pose, grin og skab minder, der vil bringe juleglæde tilbage, hver gang du kigger tilbage på billedet.

Oplev Julemandens SUPER JULESANG SHOW og skab magiske minder med Meet N' Greet!

Så giv dine gæster den ultimative juleoplevelse! Oplev Den Syngende Julemands fantastiske juleshow og skab uforglemmelige øjeblikke sammen med ham under Meet N' Greet. Lad julemagien fylde luften og skab minder, der varer ved for evigt.

Men det er ikke alt - vi sørger for, at I får den komplette julepakke! Med jeres booking følger et professionelt lydanlæg, der sikrer den perfekte lydkvalitet til showet. Og som en ekstra bonus har vi en snemaskine med, der vil forvandle jeres eventlokale til et fortryllende vinterlandskab!

Book jeres juleshow med Den Syngende Julemand og Meet N' Greet i dag - julens højdepunkt for børn og familie!

bottom of page